Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه شرق نوشت: دو تبهکار که با ترفندهای خاص رمز حساب‌های بانکی شهروندان را به‌دست آورده و از آنان مبالغ هنگفتی را سرقت کرده بودند، در عملیات تخصصی پلیس شناسایی و دستگیر شدند.

در تحقیقات صورت‌گرفته مشخص شد مال‌باختگان از یک روبات جعلی در تلگرام اقدام به خرید شارژ تلفن همراه یا شارژ بسته‌های اینترنتی کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بلافاصله مأموران، عملیات شناسایی سازنده این روبات جعلی را در دستور کار قرار دادند و با انجام اقدامات علمی و تخصصی و جمع‌آوری ادله دیجیتالی عامل این برداشت‌ها شناسایی شد.
مأموران پلیس فتای استان اصفهان پس از شناسایی محل سکونت مجرم با هماهنگی با مقام قضائی به آنجا رفتند و متهم را در مخفیگاه خود دستگیر کردند.

با انتقال متهم به استان اصفهان و تحقیقات تخصصی از او مشخص شد وی با طراحی روبات جعلی در تلگرام تحت عنوان درگاه خرید شارژ تلفن همراه و بسته‌های اینترنتی توانسته اطلاعات بیش از دو‌هزارو ١٠٠ نفر از کاربران اینترنتی را از استان‌های مختلف کشور سرقت کند. متهم انگیزه‌اش از این کار را تفریح و سرگرمی و کسب درآمد برای خود عنوان کرد.

براساس اعترافات متهم وی تاکنون مبلغ دو ‌میلیارد ریال از حساب شهروندان برداشت کرده و برای اینکه شناخته نشود با وجوه سرقتی اقدام به خرید کارت شارژ، خرید پول‌های الکترونیکی، خرید ارز و سایر موارد در فضای مجازی کرده است. ‌ متهم با تبلیغ این روبات با عنوان «تنها درگاه ارزان‌قیمت شارژ تلفن همراه و بسته‌های اینترنتی» در کانال‌ها و گروه‌های مختلف تلگرام اقدام به فریب کاربران می‌کرد.

فرمانده انتظامی استان اصفهان در رابطه با این پرونده اظهار كرد: تلاش برای شناسایی مال‌باختگان و کشف حساب‌هایی که این نوجوان برای خود باز و وجوه سرقتی را به آنها منتقل کرده، همچنان ادامه دارد.

در همین حال رئیس پلیس فتاي استان آذربایجان‌شرقی از دستگیری فردی خبر داد که با به‌دست‌آوردن رمز کارت حساب اشخاص اقدام به برداشت از حساب آنها به صورت غیرمجاز می‌کرد. در پی شکایت تعدادی از شهروندان مبنی بر اینکه فردی ناشناس اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب آنها کرده و مبالغ برداشتی در کل به میزان ١٤٥‌میلیون‌و ٤٥٠‌ هزار ریال است، بررسی موضوع در دستور کار مأموران قرار گرفت.

در بررسی اولیه از شکات همگی اظهار کردند اخیرا از یک فروشگاه اقدام به خرید کردند. صاحب فروشگاه اعلام کرد در پی درج آگهی در سایت دیوار تحت عنوان جذب شاگرد، فردی با مراجعه به فروشگاه به مدت چند روز مشغول به کار بوده و سپس بدون اطلاع فروشگاه را ترک کرده است.

پس از انجام تحقیقات پلیسی و تخصصی در نهایت هویت واقعی متهم شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضائی در بازرسی منزل متهم یک دستگاه اسکیمر و تعدادی کارت خام بانکی و کارت هدیه بانکی کشف شد. متهم در بازجویی‌ها توضیح داد از طریق درج آگهی‌هایی با عنوان استخدام و اعطای دیپلم در سایت دیوار شناسنامه و کارت ملی سه ‌نفر را به دست آورده و سپس به نام افراد مذکور سیم‌کارت خریداری کرده و با تهیه یک دستگاه اسکیمر (کپی‌کننده کارت‌های بانکی) و تعدادی کارت خام بانکی و کارت هدیه بانکی اطلاعات کارت‌های افراد را در آنها کپی‌برداری و با پوشاندن چهره خود اقدام به خرید از حساب افراد کرده است.

سرهنگ ‌محسن محمودی رئیس پلیس فتاي استان آذربایجان‌شرقی در توصیه به شهروندان با بیان اینکه در انجام اقدامات مالی و ارائه اطلاعات شخصی خود به دیگران دقت لازم را داشته باشند تا مورد سوءاستفاده کلاهبرداران قرار نگیرند، گفت حتما هنگام خرید از فروشگاه‌ها و هنگام پرداخت وجه از طریق کارت بانکی خود کارت کشیده و رمز را وارد کنند و نگذارند کسی متوجه رمز آنها شود. 

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۸۹۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس فتای سمنان درباره فروشنده های دوره گرد

سرهنگ فدائیان؛ رئیس پلیس فتا استان سمنان گفت: یکی از شهروندان با مراجعه به پلیس فتا اظهار کرد که ار فروشنده ای دوره گرد در مقابل مغازه عرضه گوشت خود یک عدد سنگ چاقو تیز کنی خریداری کرده است .

وی افزود: طبق اظهارات شاکی ، فروشنده دوره گرد به بهانه اینکه دستگاه کارت خوان در خودرو در حال شارژ است کارت بانکی و رمز آن را شاکی اخذ کرده و پس از برداشت ۳ میلیون ریال ، در فرصتی مناسب از کارت بانکی کپی گرفته و بعد از گذشت چند ساعت ، مبلغ ۸۰۰ میلیون ریال از کارت قصاب برداشت کرده است .

سرهنگ فدائیان افزود : با هوشمندی و اقدام به موقع مهندسان سایبری پلیس فتا ، با دستور قضایی حساب بانکی مذکور مسدود و وجه به حساب شاکی عودت داده شد.

سرهنگ فدائیان تاکید کرد: کاربران هنگام پرداخت و خرید، خودشان نسبت به کشیدن کارت عابر بانک در دستگاه کارت خوان اقدام و از افشای رمز آن در جمع دیگران خودداری کنند و همچنین برای خرید از فروشگاه‌های معتبر استفاده کرده و از تحویل کارت بانکی به فروشندگان سیار و کیوسک‌های میان راهی بپرهیزند.

رئیس پلیس فتا استان سمنان در انتها از شهروندان خواست در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک و مجرمانه مراتب را از طریق سامانه فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس اینترنتی www.cyberpolice.gov.ir گزارش کنند .

طبق ماده ۱۳ قانون جرایم رایانه‌ای ، هر گاه فردی به طور غیر مجاز از سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی با ارتکاب اعمالی از قبیل وارد کردن، تغییر، محو، ایجاد یا متوقف کردن داده‌ها یا مختل کردن سامانه، وجه یا مـال یا منفعت یا خدمات یا امتیازات مالی برای خود یا دیگری تحصیل کند، مجرم محسوب شده و مجازات متناسب برای آن درنظر گرفته شده است؛ لذا لازم است کاربران اینترنتی در خصوص کسب آگاهی از قوانین موجود در حوزه فضای مجازی توجه لازم را داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • دستگیری کلاهبرداران اسکیمری ۱۰۰ میلیاردی
  • دستگیری متهم کلاهبرداری ۶ میلیارد ریالی رسید جعلی خرید در قم
  • سارق کارت بانکی بیماران و کادر بیمارستان دستگیر شد
  • خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!
  • کلاهبرداری با رسید جعلی
  • خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال
  • هشدار پلیس فتای سمنان درباره فروشنده های دوره گرد
  • شناسایی و دستگیری رباینده دختر ۱۶ ساله/ عاملان درگیری محله فلاح در چنگال پلیس
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید