Web Analytics Made Easy - Statcounter

اجتماع > اجتماعی - همشهری آنلاین:
رئیس پیس فتا با توجه به نزدیک شدن خرید‌های نوروزی از مردم خواست فقط از سایت‌های دارای نماد اعتماد خرید کنند، وی همچنین گفت: ۴۶ درصد جرایم از طریق تلگرام صورت می‌گیرد و از طریق اسکنیر نیز ۹ هزار نفر مورد سرقت قرار گرفته‌اند

به گزارش ایرنا سردار کمال هادیان‌فر، رئیس پلیس فتا، در حاشیه همایش یک روزه روسای پلیس فتا استان‌ها در جمع خبرنگاران، با توجه به پایان سال و نزدیک شدن به سال جدید و خریدهای اینترنتی، گفت: بیش از 13 هزار صنف، نماداعتماد دارند و شهروندان از صنف‌های دارای این نماد و سایت مجازی برای هر گونه خرید یا فروش استفاده کنند تا آسیب نبینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئيس پليس فتا افزود: سایت‌های دارای نماد اعتماد شناسایی و احضار شده‌اند و پرونده آنها در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گرفته است و پلیس و اصناف بر فعالیت آنها نظارت دارند.

وی افزود: از سوی دیگر برخی افراد سایت‌هایی در فضای مجازی ایجاد و فعالیت می‌کنند در صورتی که نماد اعتماد ندارند.

رئیس پلیس فتا در مورد هک شدن 120 سایت گفت: این سایت‌ها، سایت شرکت‌هایی بودند که توسط شرکت‌ها ایجاد و رها شده بودند و مشکلات سی ام سی (نوعی مشکل فنی در سایت) داشتند و دی فیس (نوعی حمله اینترنتی که آرم صفحه حک می‌شود) شده بودند ؛ ضمن اینکه این سایت در واقع ارزش هک شدن را نداشتند و آسان‌ترین هک در این حوزه را شامل می‌شدند.

سردار هادیان فر اضافه کرد: از سال 95 که آن اتفاق برای مرکز امار افتاد(هک شدن این مرکز) شرکت‌ها و موسسات دارای نقص فنی در فضای مجازی احضار شدند و از انها تعهداتی اخذ شدتا ضعف امنیتی خود را برطرف کنند.

رئیس پلیس فتا در مورد حذف یکی از کانال‌ها در تلگرام گفت: وزیر ارتباطات ایمیلی به مدیر تلگرام ارسال کرد و از انجایی که گفته شد این کانال ترویج خشونت می‌کند، بسته شود.

وی در مورد نظارت بر تلگرام هم گفت بر اساس چهار سیاستی که تلگرام تحمیل کرده است از جمله کانال‌های پورنو و تروریسم روزانه بین 100 تا 200 کانال فعال در این زمین‌ها را حذف می‌کنیم.

بررسی 152 هزار ادله دیجیتال در آزمایشگاه‌های پلیس

سردار هادیان فر در مورد آزمایشگاه‌های ادله دیجیتال گفت: در گذشته 22 آزمایشگاه وجود داشت که امروز هفت آزمایشگاه دیگر راه اندازی شد و این آزمایشگاه‌ها جرایم را در زمینه شبکه، تلفن همراه، کامپیوتر و رمز جرائم شناسایی می‌کنند.

به گفته وی قبل از سال 96، 32 استان مجبور بودند مجرمان جرایم سایبری را برای بررسی جرم به استان های معین ببرند اما از ابتدای امسال هر استان یک ازمایشگاه تخصصی دارد .
وی گفت:امسال 152 هزار ادله دیجیتال در ازمایشگاه‌ها بررسی شده که 102 هزار پرونده مربوط به پلیس‌های مواد مخدر، آگاهی ، کلانتری و ارجاعات قضائی بوده است .

رئیس پلیس فتا با بیان اینکه 46 درصد جرایم صرفا در تلگرام انجام می‌شود ، گفت: حدود 18 تا 20 درصد جرایم در اینستاگرام و مابقی در 930 سایت انجام می‌شود و به طور متوسط کشف جرایم سایبری هشت روز به طول می‌انجامد.

سرقت با اسکینر از 9 هزار نفر

سردار هادیان فر افزود: امسال بیش از دو هزار نفر در کشور از طریق اسکینر مورد سرقت قرار گرفتند که متهم دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.

وی با بیان اینکه مراجعه به مرکز 197 به صورت ماهانه در مورد جرایم ساییری به حداقل ممکن رسیده است، افزود: اطاله دادرسی زمانبر است و این موضوع به پلیس ارتباطی ندارد.

 

در همین زمینه: پلیس فتا: درگاه پرداخت موبایلی ضعف‌های امنیتی دارند | تذکر به بانک‌ها کلاهبرداری‌های سایبری؛ از تورهای گردشگری تا فروش عتیقه پیگیری شکایت‌های جرایم سایبری دستگیری اراذل و اوباش فضای مجازی

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۰۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ پرونده در دادسرای مشهد در خصوص جرایم انتخاباتی تشکیل شد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام امیرحسین قناد ظهر سه شنبه در نشست خبری ستاد انتخابات خراسان رضوی اظهار کرد: در دور اول انتخابات رفتارهای خلاف و مذموم انتخاباتی صورت گرفت که همه آنها با گفت‌وگو و تذکر حل و تنها سه پرونده تشکیل شده است.

دادیار معاونت پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بیان کرد: در انتخابات مجلس شورای اسلامی قانون انتخابات مجلس مرداد ۱۴۰۲ مصوب شد و این قانون تاکنون عملیاتی نشده بود.

وی ادامه داد: با توجه به جدید بودن قانون طی شش جلسه برای مجموعه‌های قضائی تبیین اولیه درست انجام شد و چالش‌ها و نکات مهمی که دادستان‌ها و ناظرین بر انتخابات با آن روبرو می‌شدند و مشکلاتی که پیش بینی می‌کردیم در کتابی تألیف و در اختیار کلیه دست اندرکاران انتخابات قرار گرفت.

قناد بیان کرد: یکی دیگر از نوآوری‌ها استفاده نامزدها از فضای مجازی بود و ستادی در این خصوص تشکیل و فعالیت نامزدها را در استان رصد می‌کرد.

دادیار معاونت پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی در خصوص فضای تبلیغاتی نامزدها اضافه کرد: در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی که فقط در شهرستان مشهد برگزار می‌شود، کلیه فضای مجازی در اختیار این دو نامزد قرار گرفته است و همچنین فضاهای شهرداری مشهد در اختیار این دو نامزد گذاشته شده است.

وی گفت: یکی از از نوآوری‌های قانون جدید این است که تخلفات را در فضای مجازی احصا کرده است و همه چیز شفاف است و در زمان رسیدگی به جرم‌ها مجازات‌هایی برایش در نظر گرفته است.

قناد با تاکید بر اینکه دادستان استان تاکید بر اصل سازش و حل مشکلات با گفتگو دارد، اظهار کرد: بد اخلاقی‌های انتخاباتی در استان اتفاق افتاد اما همه آنها طی گفتگو حل شد و تنها دو الی سه پرونده تشکیل شده است که تا زمان نهایی شدن نمی‌توانیم در مورد جزئیات اطلاعاتی بیان کنیم.

دادیار معاونت پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی ادامه داد: همه ما باید به این نکته توجه کنیم که اگر کاری خلاف انجام می‌شود تنها زمانی می‌توان برای آن تشکیل پرونده داد که اصل قانونی بودن جرم، برای آن محرز شود.

کد خبر 6099626

دیگر خبرها

  • ۳ پرونده در دادسرای مشهد در خصوص جرایم انتخاباتی تشکیل شد
  • گول پیامک‌های جعلی را نخورید
  • هشدارهای آمریکا درباره سفر به آلمان جدی شد
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟
  • کلاهبردار حرفه‌ای درکنگان دستگیر شد
  • پلیس فتا: ۹۱ درصد حجم «آلودگی جرایم غیر اخلاقی» مربوط به اینستاگرام است
  • آمار پلیس فتا از جرایم غیراخلاقی در اینستاگرام
  • پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند
  • طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولیدکنندگان محتوای مبتذل
  • طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولید کنندگان محتوای مبتذل